Turbulent påsk

Ganska omtumlad efter de senaste dagarna, det har varit lite trubbel i paradiset men som nu har lagt sig lite så nu orkar man iallafall ha ett leende på läpparna ibland. Man ska ta en dag i taget. Och idag känns det rätt.

Hamnade hos Therese igår, kikade på film tillsammans med henne, Joel och Kasper. Och seden blev det sleepover, mysigt och verkligen välbehövt! Dessvärre skulle ju Therese upp 6 imorse och dra iväg till Norrköping så jag har väl sovit sisådär 3-4 timmar inatt. Är nu hemma i Edsbyn igen, pisshåla. Så just nu orkar jag inget annat än att lägga mig i sängen och kika på desperate housewifes innan det blir påsklunch med hela familjen.

och, ikväll är det utgång på ingång!

Glad påsk




Så jävla uttråkad man kan bli

Alltså.. Edsbyn. Vad är det egentligen?

En håla, trist håla som inte erbjuder något alls. Och just nu är jag så less, irriterad och arg över ingenting egentligen. Så jag borde gå och dra täcket över huvudet men jag är inte ens trött.. och inte vill jag göra något heller fast jag egentligen vill det. Dör ju liksom ändå av tristess snart. Men jag vill bara somna nu, helst nyss.. så det blir en ny dag så jag kan bli av med det här vidriga känslan och humöret.


Nej, inget går bra nu.
Lid med mig

RSS 2.0