Dag 99, inlägg 2

Nu längtar jag som en galning till julen. Julen är ju verkligen den tid på året då jag njuter av mat, familjen och stämningen. Ingen julstress här, bara onödigt. På tisdag ska jag ge mig ut på julklappsjakt, längtar redan nu. Att gå på stora köpcentrum, lyssna på julmusik bland alla juldekorationer, se alla julerbjudanen och leta julklappar. Är det inte mysigt?
Jag fullkomligt älskar det. Jag är en sån som inte vill att butiken ska slå in det man köper, för jag måste få slå in dom själv. Det är ju en del av själva julklappsköpandet. Att någon dag före julafton sätta sig och slå in julklappar.
Aaahh, ge mig jul nu nu nu.

Det är mycket jul här i Spanien, ni ska se gatorna i städerna. Fulla av juldekorationer, ni vet i Sverige brukar det hänga julbelysningar mellan stolpar över gator, skillnaden är bara att i Sverige är det typ 100 m mellan belysningarna, här är det typ 30 m. Så fint.
Här på gården har det också varit mycket jul idag. Har pyntat med stjärna och ljusstake, druckit glögg och ätit lussebullar. Fin start på julen 2009.

Dock var det inget julväder idag, men mysigt ändå..



Det var regnställ på

Dag 99

Vilket ösregn det är utanför fönstret. Himlen har verkligen öppnat sig. Men till skillnad från svenskarna tycker jag det är underbart. Det är ju bara någon enstaka dag och då är det verkligen mysigt. Man hör hur det smattrar på taket, låter som om man vore i en husvagn. Mysigt, dock saknas det något. Du saknas otroligt mycket idag.

Nu ska jag gå in och kolla på Globen horse show på svt world, prisa gud för att de visar det. Inger håller på att baka lussebullar och julstjärnan hänger i fönstret där uppe i köket. Så det kommer bli lite julmys framför tvn nu.

 
Jag har fått lite julmys nere i mitt krypin också, glad advent på er!

Dag 98, inlägg 2


Dag 98

Åh, dagen igår var underbar. Den började med att Charlotte hämtade upp mig klockan 7 på morgonen, därefter plockade vi upp Carina och sen påbörjades den 2½ timmes långa bilresan mot Sevilla. Jag njöt av bara resan, så himla fint landskap här. Bergen, byarna, slätterna.. allt är så otroligt vackert. Speciellt vackert då vi åkte med tanke på att det var soluppgång över den fina vyn också. Väl framme i Sevilla blev det SICAB. Ett internationellt arrangemang för spanska hästar. Innan SICAB-championatet som var nu under 6 dagar så har det varit deltävlingar i olika grenar och detta var alltså championatet där alla de bästa spanska hästarna tävlade. Det var mycket folk och vi började med att kika på visningen av 7-åriga hingstar. Eftersom Charlotte hade ordnat så vi fick komma in som press, lite lyxigt sådär, så gick vi in på framridningsbanan för att kika. Vackra hästar, vissa bra ryttare, vissa lite värre. Därefter gick vi och åt lunch för att sedan se Grand Prix dressyren för spanska hästar. Det var en upplevelse, otroligt fina hästar. Dock måste jag säga att spanska ryttare vet varken vart de har händer, armar eller ben när de rider men några var riktigt duktiga. Jag drar inte alla över en kant!
Efter dressyren träffade vi Lotta och Christo som vi pratade lite med över ett glas vin, trevligt att träffa dom utanför stallet ibland. Därefter kikade vi på 4-5 åriga hingstar,  men då visning för hand. Väldigt vackra som vanligt. Vinnaren var väldigt fin.
Efter allt hästtittande gick vi runt på mässan och shoppade lite. Och jag har verkligen suget efter att köpa spansk sadel. De är inte speciellt dyra men vi får se hur det blir.

En otrolig upplevelse som jag inte kommer få se någon annanstans, jag ångrar inte att jag åkte fast jag nu ska jobba 8 dagar i sträck. Snart är ju iallafall 1 dag gjord. Wish me luck.


Prensa = Press


4-5 åriga hingstar


Framridningen, 7-åriga hingstar


Såhär stod vissa av hästarna och vissta stod i boxar ute.
Stuterierna visar sina hästar.
Helt otroligt att hästarna stod där och ändå var så lugna, för senare under dagen var det fullt med folk i gångarna här omkring och hästarna brydde sig inte alls. 

Dag 96, inlägg 3

Jaaag ääär såå lyyyckliiig.
Jag kommer vara ledig imorgon, och vet ni varför?
För att jag ska på SICAB 2009, en upplevelse som jag aldrig kommer kunna hitta någon annanstans. Ni kommer förstå mera imorgon när jag kan berätta om det och lägga upp massa bilder, orkar inte förklara det nu. Blir redovisning imorgon. Klockan 7 kommer Charlotte och hämtar mig vid grinden och sedan hämtar vi upp Carina innan det blir nångra timmars bildfärd till Sevilla, största staden i Andalucien och Spaniens fjärde största stad.
Jag tror imorgon blir en väldigt bra dag.

Happy face.

"take a trip to Seville in Southern Spain to visit SICAB 2009, the most prestigious Spanish Horse exhibition in the world"


Dag 96, inlägg 2

Ge mig

Nicole SEK 499, Dr Denim - NELLY.COM April SEK 499, Dr Denim - NELLY.COM Mery Blazer SEK 699, B.Young - NELLY.COM Pimenta Fur SEK 499, Vila - NELLY.COM Heidi Klum Says Fuck Off SEK 199, Blog Tees - NELLY.COM

Dag 96

Nu är det 28 dagar kvar till julafton. Förstår ni hur fort det kommer gå, det är ju nästan julafton imorgon.
Julen är verkligen den bästa högtiden under hela året enligt mig, jag älskar julen och allt omkring den.
Kan hända att jag tycker om den så mycket just för att våran familj har alltid hållt ihop och har väldigt mysiga traditioner som vi har haft så långt jag kan minnas.

Jag har skrivit julklappslista, så nästa vecka ska jag starta med att inhandla alla julklappar. Åh, jag bara älskar det.

Älska, älska julen.




Dag 95

Långdusch. Roiboste. Vindruvor. Soffa. Filt. Bonde söker fru. Film.

Mi noche. Dulces suenos

Dag 94, inlägg 3

Det är kallt i Spanien, jag sitter i stickad tröja och med fleecefilt i soffan för att försöka behålla min lilla värme. Mina händer är iskalla, vilket inte är speciellt ovanligt. Är otroligt trött också, så nu funderar jag på att lägga mig i sängen under täcket och typ 10 filtar för att kika på Knowing, en otroligt bra film som jag hoppas att ni sett.
Godnatt, dröm sött. Jag ska drömma om dig



hade ett samtal i förrgårkväll, ett väldigt efterlängtat samtal som gjorde mig varm in i själen och ditt sms igår lever jag på än idag. att få känna just din närhet i denna sekund skulle göra mig till den lyckligaste flickan på jorden. jag saknar dig..

Dag 94, inlägg 2

Förvånansvärt pigg efter dagens ridande och slitande. Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen, typ 22 grader i skuggan idag. Så solen är varm och mysig. Ska skriva handlingslista inför imorgon, och vet ni mer.. ska smida lite julklappsplaner genom att skriva en julklappslista också. Har fått julen i mina tankar nu, kan bero på att det har gått ner några glas glögg här de senaste 3 dagarna. löööv it.

Hittade en bild på Peters facebook från senaste tävlingen på Krimalina.


Furstinna, jag och Windy Boy

Dag 94

Ja, jag vet. Tro inte på vad jag skriver i bloggen när jag skriver "bloggar sen" "bloggar ikväll".. för det kan ju vara lite sisådär har ni märkt.

Men nu bloggar jag iallafall. Har precis blivit klar med morgonruschen. Ska nu hoppa i ridbyxorna, har 3 hästar att rida idag, och sen har jag 3 till som ska skötas. Måste fundera på vilken jag ska börja med.

Hade tänkte följa med Hans till stan för att handla lite NYTTIGHETER, (inte massa godis och sånt). Har ju ändrat min livsstil vad det gäller träing och kost nu. Äntligen och det är så skönt. Men eftersom jag har lite att göra här hemma idag får det bli handling imorgon istället.

Ha en skön dag!


Dag 93

Ett tips: Kolla på Van Wilder - filmerna. Faktiskt över min förväntan. Riktigt roliga.
Inte så mycket till bloggande igår fast jag var ledig. Dåligt av mig.
Kommer lite mera inlägg framåt kvällen, men just nu ska jag gå ut och sola. Passar på!



Plutten efter morgonens träningspass.

Dag 91, inlägg 2

Alltså, är inte det bästa med en hel film det som visas i slutet medan eftertexterna rullar. Alla bloopers, alla borttagna klipp.
Jag kollade nyss på Van Wilder 1, haha. Själva filmen var över mina förväntningar, faktiskt rätt bra. Och det visades bloopers på slutet som bara fick mig att skratta, blir på så himla bra humör. Bloopers. löööv it.

Nu funderar jag på att lägga mig i sängen och kolla på Van Wilder 2 tills jag somnar, vilket troligtvis kommer bli hända rätt snabbt.

Buenos noches amigas


Van Wilder - Ryan Reynolds


Dag 91

Åh vad jag ser fram emot nyår, kommer bli så jäkla roligt. Jag drar nämligen till Göteborg för att fira in det nya året med en juggeafton, hemma hos självaste juggen själv. Sandra Karolina Hagström såklart!
Med oss hoppas vi på ett gäng glada brudar, däribland Therese. Woohoo, nyår imorgon tack!

Det ska inte bara firas nyår, jag åker dit någon dag innan och någon dag efter så jag får spendera lite tid med min älskade vän Sandra som jag inte sett på typ, år.. känns det som iallafall. Jag hoppas och tror verkligen att det kommer bli helt underbara dagar med massa mys, äventyr och fest. löööv it.

Nu ska jag gå ut och bygga bana inför Hubertusjakten som ska hållas här imorgon, efter tävlingen kommer det picknick innehållande massa godsaker. Ser fram emot morgondagen, ledig är man ju också!


(här ska det vara en bild på mig och sandra när vi åker fyrhjuling)
(men blogg.se vill inte samarbeta med mig för tillfället)

Dag 90

Hejhopp!
Tänkt bara säga att min självdiciplin var på topp imorse, sitter nu här och har precis ätit frukost efter en timmas promenad, så nu ska jag gå ut i stallet.

Hörs sen, ha en bra dag!

Dag 89, inlägg 2

Hörni, nu är det allvar.
Slut på gottandet varje kväll, står inte ut med mig själv.
Imorgonbitti ska jag upp och powerwalka innan det blir frukost och sedan arbete.
Och jag är dödsseriös denna gång.
Jag har lagt in massa ny musik i mobilen också så nu ska det bli fart på fötterna.
Det är tänkt att detta ska bli en rutin, alltså powerwalk innan frukost varje dag.
Jag lovar er att det ska genomföras. Min självdiciplin är på topp. Ska även vara imorgon när klockan ringer.

Men, jag ser ju fram emot det. Tänk att komma in efter en timmes powerwalk, duscha och sedan äta frukost i lugn och ro innan det blir arbete. Skönt!

Nu blir det mammas pojkar och sedan sussning. Godnatt.

Dag 89

Jennifer, sa inte jag ändå ifrån första avsnittet Bonde söker fru när vi satt här i soffan att, Helen (roger) såg ut som en människa som tagit droger och levt ett kriminellt liv?

Jo, för att det sa jag. Och vad står det i aftonbladet idag.."Helen: Jag har suttit i fängelse"

Aja, jag är helt frälst i programmet, vilket alla vet med tanke på att jag är såpanörd. Men det är konstigt och fel hur man kan döma människor så fort. I det här fallet hade jag ju rätt, men iallafall. Undra vad folk tycker och tänker när de ser mig för första gången. Vilka fördomar kommer upp i deras huvuden då?

Man dömer ju faktiskt folk från första sekund, sen är det bara det att vissa väljer att ge den en chans ändå och vissa gör det inte. Men man kan inte säga att man inte dömer någon, för det gör vi alla. Jag har fördomar om människor, men jag igonerar dom inte för det. Det gäller att ge dem en chans och antingen blir det rätt eller fel.
Lyssna inte på vad andra människor tänker och tycker om just den personen, skapa din egna uppfattning, men var försiktig för i vissa fall finns det ju en anledning till varför människorna säger som de gör också.
Mitt tycke.

Här regnar det idag, typ 5e gången sen jag kom hit i augusti. Så nu ska jag äta lite och sen gå ut i plasket och rida häst.


Igår vid denna tid var det solning och mina älskade nudlar.


Dag 88

18 november idag.
1:a advent nästa helg.
36 dagar kvar till julafton.

Nu går jag och siestar vid poolen..

Dag 87, inlägg 3

Ett inlägg till min pappa Krister.







Du blir lite golfsugen va pappa?
Prata med Tomas och beställ biljetter nu!
Detta är förresten 1 av 3 banor inom 10 minuters avstånd från mig.

By the way, packa ner mamma i väskan också. Då behöver hon inte se att hon flyger.

Dag 87, inlägg 2

Carina gjorde mig glad nyss, hon kom med en burk godsaker till mig som tack för hjälpen.
Hon har opererat sig så jag fixar lite saker åt henne under tiden hon återhämtar sig.

Tack söta du.


Svenskt, lööv it.

Dag 87

Ta vara på varje dag, visa din glädje och uppskattning för dina närmaste.
Det är något du aldrig kommer ångra, och det är något de aldrig kommer glömma.

Inget här är givet
Sånt är livet


Dag 86

Sill är så sjukt gott, jag älskar sill.
Har fått sill till middag här i Spanien till middag någon gång nu och jag älskar det, har aldrig smakat så gott som här. Känner mig på riktigt midsommarhumör nästan. Potatis, sill, gräddfil och gräslök. löööv it.

Nu är det lite tomt här i mitt lill krypin, Therese har nämligen åkt hem till Sverige idag. Efter en mycket underbar helg.
Torsdagen - Therese kom ner på eftermiddagen, så kvällen spenderades bara på gården med filmmys, massa skvallar och skitsnack. Vi hade ju en del att prata om efter dessa månader jag varit här.
Fredagen - Vi tog en ridtur under dagen, visade Therese lite hur det såg ut här runtomkring. Mysigt. På kvällen blev det party, åkte in till Fuengirola vid 23, mötte Calle och sen var det fest. Som jag skrev tidigare köpte vi en en skål med bål på krogen, lite udda men samtidigt roligt. Jag vet vart jag ska gå i fortsättningen!
Lördag - Ganska småseg under dagen, så vi myste bara innan det återigen blev utång på kvällen. Den här gången åkte vi in vid 21 för att äta middag ute. Blev en otroligt god och fin middag med en flaska rött. Efter det blev som vanligt Old Town, lite Pablo och lite mera alkohol. Träffade norskar och skumma irländare. Och jag får ju inte glömma diskproppen. Trevlig kväll!
Söndag - Min lediga dag, vaknade strax innan 2. Otroligt skönt att sova så länge. Vi gjorde oss snabbt klara och drog till Marbella där det blev frukost för oss vid halv 5, god cesarsallad med mumsig efterrätt till det. Efter det tog vi en taxi ut till Puerto Baunos, rikemanshamnen. Väl där gick vi runt och spanade på alla lyxateraljer. Vi satt oss slutligen på en mysig uteservering och beställde hem en flaska vitt. Tog oss hem vid 22, väl hemma blev det filmmys. Verkligen den mest perfekta söndagen på länge!
Måndag - Therese åkte hem vid halv 4, så innan det blev det en till ridtur. Helt galen må jag säga, vi stannade och badade efter vägen. Hästarna var nog i chock men gud så roligt och speciellt det var. Haha, kommer aldrig glömma den ridturen.

Nu sitter jag mätt, nyduschad och ska kika lite film innan jag sover. Längtar redan nu till sömnen.

btw. Paradise Hotel är ju sjukt.


Min nya klocka som jag köpte i Marbella. lööv it.

Jag och Therese, solnedgång i Puerto Baunos. Underbar kväll, underbar helg. Tack älskade du!


Dag 85

Lite bilder från idag. Vi har precis kommit hem från Marbella, underbar underbar dag. Uppdatering om denna långweekend med Therese kommer troligtvis imorgon. För nu ska vi äta massa gott och titta på film.















Buenos noches.


Dag 84

Ja, vart ska jag börja..
Kvällen igår var galet rolig, jag och Therese startade kvällen med lite vin innan vi drog in till stan. Väl där mötte Calle upp oss och sen hängde vi tre ihop hela kvällen. Under kvällen hamnade vi på en lite småmysig bar där vi drack bål, har ärltigt talat aldrig druckit bål på krogen. Men vi bestämde oss för en bål och fick en stor skål med tre glas, vanligtvis så ska man vara flera när man dricker bål på det där stället. För den innehåller 3 champangeflaskor och lite annat. Ni förstår då mängden, vilket märktes. Stämningen blev underbar.
Kvällen var som sagt galet trevlig och galet rolig. Somnade strax efter 5, klev upp 7. Laagomt sliten idag måste jag säga. Sover nästan i skrivande stund.

Menmen, nu laddas batterierna om. För nu väntar ännu en kväll ute i natten, som ska bli galen!
Vi åker ner lite tidigare idag för att äta god middag ute och se vart kvällen tar oss.

Det är utgång på ingång mina vänner. Skål.








Dag 83

Blev inget bloggande igår. Hade fullt upp med att jobba och hinna klart innan vi skulle hämta Therese på flygplatsen, UNDERBART återseende måste jag säga. Så himla roligt att ses igen. Kvällen igår spenderades mestadels med att visa runt på gården och pyssla i stallet. Vi kikade på mamma pojkar och sedan gick vi igenom min externa hårddisk med massa gamla bilder, skrattade och hade det mysigt. Somnade väl kanske runt 2, kände mig ändå ganska pigg när jag klev upp vid 7 imorse.

Nu blir det strax frukost, sen ska vi ut och rida!
Måste visa Therese den storslagna naturen här runtomkring.

Adios

Dag 81, inlägg 2

Nu har jag äntligen satt mig i soffan för lite kvällsmys innan kudden ropar på mig.

Lite halvstressig dag sådär måste jag ju säga, men nu har jag skött mitt jobb, inhandlat massa gott, färgat håret hos frisören och städat. Så vad är det hög tid för nu?

Bonde söker fru med en kopp te och nybakta munkar, lööööv it!

Godkväll.


Före


Efter, lite gult. Vilket det alltid blir och det är borta om typ 2-3 dagar. yees

Dag 81

Vilken stressig imorgon, har hunnit med en hel del. Men jag har ju inte stressat utan anledning, jag ska nämligen iväg till frissan nu. Ska bli så jävla skönt att bli av med den här utväxten, så jag får ett enhetligt hår igen. Kanske ser längre ut då också?
Det hoppas vi på. Give me my long hair back.

Sen ska jag ju såklart handla lite nödvändigheter också, för IMORGON KOMMER THERESE!
Lite vin och sånt där, mysigt.

Nej, nu måste jag springa ut till vrålåket. Hörs sen.


Dag 80

Beslut har fattats, men ändå är det många beslut kvar att ta.
Jag har nu gett mig in i något jag har velat göra länge, men inte haft modet eller den rätta tidpunkten till att göra det. Jag hoppas verkligen det här kommer leda till något underbart.
Nu återstå det bara att se vad som händer.
Men vad som än händer, satsar jag och jag kommer inte ångra mig hur det än går.


Dag 79, inlägg 2

Underhållande



För er som missat måste kika på detta.

Dag 79

Vilken dag det var igår hörni, helt otroligt. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det var den mest oorganiserade tävlingen jag varit på, vilket också ryktet sa och jag följde ju med dels för att få se om det stämde. Det var ungar och hästar överallt, skrik, hundar på banan, ingen organiserad famhoppning, ansvarige som kastar saker omkring sig, hästar som galopperade genom grinden och jaa.. hjälp. Men i övrigt så gick det skapligt bra, Hanna kom 3:a på 60 cm och kom 1:a på 80 cm. Grattis till henne.

Har nyss tagit ett powernap och nu ska jag gå ut och jobba lite igen, har ju bara kvällsrutinerna kvar. Såå himla skönt!

Hörs sen


La Hoppla - Hörnet, pepptalk


Sara - Furstinna


Hanna - Windy Boy


Ganska magisk imgivning på hopptävlning, inte Sverige direkt.

Dag 78

Klev upp för ungefär en timme sedan, myste till det med att äta frukost i sängen och kolla på film.
Ska strax gå ut för att idag är det tävling som gäller, La Hoppla ska iväg med 3 tjejer härifrån och tävla hoppning på Krimalina, ett annat stall. Ska bli spännande och se hur de går för dom. Så nu ska jag sätta mig i bilen och åka iväg.

Ha en mysig söndag



Jag och min Lisen. SAKNAR


Dag 77, inlägg 2

Skönt med en lugn lördagkväll, men jag måste erkänna att jag saknar Old Town och utelivet litegrann. Men som sagt, nästa helg smäller det.
Utanför fönstret är det inte lungt, det har blivit storm. Fortfarande varmt och så men jävlar vad det blåser. Låter som att taket följer med snart.

Är i och för sig ganska mysigt att krypa ner under täcket och somna till ljudet av blåsetn utanför.
Men du ska ju också vara där, så jag kan ligga med dina armar om mig..



Godnatt mina vänner

Dag 77

Lördag betyder fest för många, även för mig. Bara inte idag. Den här lördagen ska jag ta det lugnt, varit ut 4 helger i rad nu så jag är hemma och tar igen mig innan det blir tokparty nästa helg då Therese kommer.
Jag har jobbat från 8 imorse till nu, i stort sett hela tiden. Och om en timme ska jag ut igen för då drar kvällsrutinerna igång innan jag kan låsa, larma och äntligen få vara lite ledig. Så ungefär vid 7 kommer jag väl troligtvis "sluta". Skönt, då blir det dusch, mat och sen bara slöa hela kvällen. SKÖNT.

Dagen har varit lite upp&nervänd för att Prestige hade kolik imorse när jag kom ut till stallet, la sig ner och rullade flera gånger och tittade inte ens åt kraftfodret. Så jag var ute och gick med honom i en timme imorse, hann bara fodra kraftfodret innan det så alla sysslor som skulle göras blev försenade. Menmen, vi klarade oss över den tröskeln också och nu är han bra igen.
Jag har iallafall utvecklat mina kunskaper i att vara vetrinärassistent, har röntga 3 hästar och varit tandsjuksköterska åt 1 på två dagar. Alltid bra med erfarenheter.

Nu, powernap.

SANDRA, BLUNDA NU!

Min tå efter förra lördagen ute med Raquel. Nageln lossnade och försvann.
Inte mysigt.


Dag 76

MTV Europe Music Awards gick ju i Berlin igår. Hängde ni mer på hur det gick?

Den som tog hem mest award var självklart en av mina favoriter, Beyoncé Knowles.
Hon tog hem bästa kvinnliga artist, bästa låt och bästa video.
Bästa video: Single Ladies
Bästa låt: Halo (du vet vad jag tänker på)

3 ord räcker. Hon är grym.

Förövrigt så vann Eminem för bästa manliga artist, är det bara jag som typ inte hört något från eller om honom på väldigt länge. Han känns ju lite ute, eller?
Men okej, jag är väl ingen som direkt lyssnar på hans musik heller så jag kan inte påstå att jag har någon koll.


Menmen, här är dom iallafall dagen till ära..





Dag 75, inlägg 2

Om en vecka, då sitter Therese också här, läängtar!







Nu, kvällsgotta med Mammas pojkar. Älskar skitserier, för det är just vad det är egentligen. Skit.
Men fan så bra.


Dag 75

Tror ni att jag var uppe på en löptur imorse eller?

neeej, jag behöver verkligen ett gym för att jag ska träna. Det är ju det som är troligt. Vi får se hur det går, kanske ska börja ta promenader eller något iallafall, något måste jag ju göra. Blir ju hyper på mig själv snart.

Det här kommer bli en lång dag tror jag, ellet lång och lång men ganska tuff iallafall. Än så länge har jag gjort morgonen och sedan har jag varit ute och tränat Barhona. Ska nu gå ut och lunchfodra innan jag ska göra allt rent och snyggt här för klockan 2 kommer det en kvinna, Ylva Lovén hit på lunch. Hon var tydligen i sina unga år en otroligt proffesionell fältävlansryttare som fortfarande är mycket omtalad. Kan ju blir intressant att lyssna på hennes historier.
Sedan ska jag ju sköta om Tenor, Amaranto och Prestige även. Sen kommer Christo klockan 5 och då ska Diavolo vara klar. Sen är ju kvällsfodringen och allt det kvar också. Ah, ni hör ju.. varför sitter jag här egentligen?

Nu blir det ut i blåsten, sjuukt blåsigt idag.


Dag 74, inlägg 3

Jag saknar dig,
fan vad jag saknar dig.

Dag 74, inlägg 2

Godkväll.

Mamma ringde tidigare och sa att det var snö hemma i Edsbyn. Här det faktiskt också svinkallt. 20 grader och blåst. Brr.

Nyduschad och snart är det dags för onsdagsmys med Bonde söker fru och nybakade munkar. Lööööv it.
Men först ska jag städa ihop lite här, det är ju typ kläder på väggarna och det går inte för sig.





MUMS

Dag 74

Har varit iväg och handlat lite idag, så egentligen har jag inte jobbat något alls. Fixade morgonen bara, men sen jag kom nyss hem och nu har jag bara hunnit äta. Skön dag, men tyvärr blir det ju jobb från och nu snart istället.
Hans släppte av mig på Miramar, där jag bara skulle beställa tid hos frissan och sen handla. Meeen, tror ni det eller?

Var ju bara tvungen att springa runt lite i affärerna. Blev lackleggings, en tröja och näästan ett par skor som jag säkert kommer köpa sen iallafall. Vilka ord i "Håll i pengarna" är det jag inte förstår?

Jag har också köpt nybakta munkar och massa små godsaker, kan knappt vänta till ikväll då det blir Bonde söker fru och massa frosseri.


Dag 73, inlägg 3

Godkväll.

Jag vill träna, jag saknar min träning som tuuusan här nere. Jag funderar starkt på att ta tag i träningen här nere, det har ju blivit en del av mig. Visst, jag jobbar ihjäl mig fysiskt här nere men det är inte jämförbart med min vanliga träning. Jag tänker inte träna på gym här nere, för det kostar tokmycket. Kommer inte ihåg var Raquel betalade för att träna men det var ju inte nådigt iallafall. Jag tycker sats hemma är dyrt, vilket är billigt i jämförelse med gymmen här.
Så gym blir det inte, men däremot blir det lite konditionsträning och styrka ändå. Börjar kanske fundera på att kliva upp innan jobbet varje morgon för att springa. Fan, vad jag är flitig om jag gör det. yesyesyes.
Från och med torsdagmorgon ska det börja, I promise myself.

Nu ska jag dricka lite te, skriva handlinglista inför imorgon och kika på Sveriges fulaste hem.
Jag måste säga att min passion för inredning blir bara större och större, och jag gillart.


Dag 73, inlägg 2

Jag vill ha

 

 

 


Dag 73

Sjukt trött idag, somnade ju fan inte förrän 2 inatt. Förstår inte varför, la mig typ halv 12 och var jättetrött men John Blund var tydligen inte på min sida igår. Så vi får väl se hur denna dag kommer gå, jag är iallafall på gott humör trots tröttheten.

Ska strax gå ut och ta tag i de 5 hästarna men först

lyssna..



Ge mig helg, jag vill festa

Dag 72, inlägg 2

En sammanfattning av helgen var det.

I lördags jobbade jag hela dagen, som vanligt. På kvällen kom Raquel och hämtade mig, eller kvällen. Klockan blev typ 1 för hon var på en middag hos vänner innan. Vi drog ner till stan där vi startade på Old Town och självklart jobbade Pablo, tyvärr jobbade han inne i baren vilket han aldrig gjort tidigare när jag varit där. Vilket  var tråkigt, man blir ju inte lika uppassad då eftersom man i stort sett är ute hela tiden.
Vi träffade även upp två svenska tjejer som har flyttat ner hit för att försöka hitta jobb, de bor just nu i Marbella men funderar på att flytta till Fuengirola som jag hoppas att dom gör. De kontaktade mig på facebook under lördagen för de såg på något forum att jag var här, och ville typ ses. Vilket skedde samma kväll.
Två sköna tjejer, Emelie och Frida. Vi var med dom hela partynatten com blev en lugn partynatt för mig. Inte så galet. Meeeen, det tar vi igen på lördag då jag ska ut med just Emelie och Frida igen. Och jag känner på mig att de är riktiga partypinglor, så lite lördag, lite svenskt, lite old town, lite pablo som bjuder på lite shots och sen ska nog kvällen vara igång på allvar denna lördag. Så nu längtar jag till lördag.

Vid 5 kom iallafall  jag och Raquel hem till henne och bumsade i säng. Klev upp vid 2 på söndagen, så underbart härligt att ligga i sängen och inte ha några krav alls på sig att kliva upp. Sen spenderades hela dagen med att ligga i soffan och glo på tvn med Raquel, samtidigt som vi åt massa gott. En mysig söndag helt enkelt.

Idag måndag har det varit jobb som vanligt, varit rätt död efter helgen. Eftersom det blev sent i fredags också, sen upp tidigt på lördagen. Blir nog lika tröttigt imorgon, med tanke på att jag är vaken nu. Fan, borde sova.

Ska sova, godnatt.



varför så långt borta?


Dag 72


Dag 71

Imorgon kommer det bli en sammfattning av helgen mina vänner.

Godnatt


RSS 2.0